Access Bars

Wat is Access Bars®

Veel mensen kennen het gevoel van een druk hoofd. Die gedachten die maar niet tot stilstand lijken te komen. En daarbij moeite om te ontspannen. Vaak is er wel de wil, maar lukt het niet.

Een Access Bars® behandeling kan in zo’n geval een enorme bijdrage zijn.

Access Bars® is een methode waarbij 32 punten op je hoofd zachtjes vastgehouden worden. Doordat deze punten vastgehouden worden kan je lichaam stress en spanning ontladen, waarna er een diep gevoel van ontspanning ontstaat. Gedachten verdwijnen; rust en stilte in je hoofd.

Hoe werkt het

Tijdens een Bars behandeling lig je aangekleed op een massagetafel terwijl je hoofd zachtjes vastgehouden wordt. Er zitten 32 punten op je hoofd die zacht aangeraakt worden. Door deze aanraking gaan de banen (bars) tussen deze punten stromen. Alle vastzittende spanning van gedachten, overtuigingen, emoties en standpunten die op deze banen zijn vastgezet kunnen op deze manier opgeruimd worden. Het is een beetje als het opruimen van de harde schijf van je computer. Alle programma’s en documenten die je over de jaren hebt opgeslagen, maar die je allang niet meer nodig hebt worden verwijderd.

Effect van een Bars behandeling

De meeste mensen ervaren een diepe ontspanning na een bars behandeling. Veel mensen hebben ook een gevoel van rust en ruimte in hun hoofd en lichaam.

 

Bij welke klachten

  • stress
  • piekeren
  • depressieve gevoelens
  • angsten
  • slecht slapen
  • hooggevoeligheid
  • vermoeidheid

Meer informatie

Bekijk onderstaande video met meer informatie over een Access Bars®  behandeling:

Samenvatting van Access Bars® door de Neurowetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin

Logo De Zon Therapie

adres

Praktijk Soest

Wieksloterweg WZ 17
3763 LH Soest

(maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag)

Tel: 06 42 133 823
E-mail: contact@dezontherapie.nl

KvK: 321 517 29
BTW: NL002093804B27