Contact

Saskia Godfriedt
Psycholoog en Hypnotherapeut

Adres

Wieksloterweg WZ 17
3763 LH Soest
(maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag)

email: contact@dezontherapie.nl

Bereikbaarheid

De praktijk is het gemakkelijkste bereikbaar met de auto. Er is gratis parkeergelegenheid bij de praktijk. Als je met het openbaar vervoer wilt komen, hou er dan rekening mee dat je na de dichtstbijzijnde bushalte (Dorresteinweg) nog 20 minuten moet lopen. Helaas is de praktijk niet rolstoeltoegankelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt je contact met mij opnemen via de mail, door het contactformulier in te vullen of door mij te bellen op
telefoonnummer 06 42 133 823.

Klachten

Bij een klacht over een behandeling heeft het mijn voorkeur om dit eerst samen te bespreken. Als we er samen niet uitkomen of als je dat liever niet wilt, dan is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. Hierbij heb ik het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. Hiervoor is mijn praktijk aangesloten bij Quasir. Voor meer informatie kun je kijken op de website van de VBAG: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/.

Contactformulier

4 + 13 =

*) verplichte velden

De Zon Therapie

Logo De Zon Therapie

adres

Praktijk Soest

Wieksloterweg WZ 17
3763 LH Soest

(maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag)

Tel: 06 42 133 823
E-mail: contact@dezontherapie.nl

KvK: 321 517 29
BTW: NL002093804B27