Ervaringen

Tijdens mijn scheiding ben ik bij Saskia terecht gekomen. Als een hoopje ellende kwam ik binnen. De gesprekken met Saskia zorgde ervoor dat ik me altijd een stuk beter en sterker voelde als ik bij haar wegging. Ze gaf me de rust waar ik af en toe zo naar verlangde maar zorgde er ook voor dat mijn ogen geopend werden. Tijdens haar sessies heb ik geleerd wat ik zelf kan doen om weer meer grip te krijgen en dat verdriet en woede er ook echt wel mogen zijn. Daarbij dat ik niet te streng moest zijn oor mezelf. Ik kan iedereen Saskia aanraden.

Sanne

De bars sessies hebben mij enorm geholpen om weer meer contact te ervaren met mijn lichaam en mijn hoofd leger te maken. Hierdoor heb ik minder last van negatieve gedachten en kan ik betere keuzes maken voor mezelf.

Vivian

Toen ik een jaar geleden burn out raakte, zocht ik een psycholoog in mijn huidige woonplaat.. Uiteindelijk besloot ik weer naar Saskia te gaan waar ik al eerder was geweest, ondanks dat ik dan verder moest reizen door mijn verhuizing. Na een paar jaar niet bij haar geweest te zijn, was het gelijk weer vertrouwd. Ze weet snel de vinger op de zere plek te leggen. Ook nu weer heeft ze mij geholpen met de stappen die ik wilde zetten.

Isabelle

Ik heb bij Saskia een aantal keer hypnotherapie gedaan. Hierdoor heb ik een aantal nare ervaringen uit het verleden een plek kunnen geven. Ik voel me nu blijer en lichter en heb ik weer zin in dingen.

Marielle

Toen ik bij Saskia kwam was ik gespannen, verdrietig en teleurgesteld in vele dingen. Had altijd het gevoel dat het aan mij lag en dat ik de dingen niet goed deed. Het maakte mij onzeker. Door Saskia heb ik geleerd naar de ander te kijken die hun keuzes maken en dat het niets met jou te maken heeft. Jij bent ook iemand die er zeker mag zijn in de wereld en dat je trots op jezelf mag zijn. Langzaam ging ik het beseffen en durfde ik mij meer te laten horen. Ook de hypnose, die best wel pittig was soms,  heeft mijn geholpen. Kortom, door haar warmte, gevoel van vertrouwen, haar luisterend oor en door jezelf te laten nadenken, ben ik door haar sterker in mijn schoenen gaan staan.

Antoinette

Saskia heeft mij voor de tweede keer in mijn leven door een enorme roerige periode heen geholpen. Dit door te luisteren met aandacht en mij de erkenning te geven die ik zocht, waardoor ik rustiger ben en verder kan. 

Judith

Logo De Zon Therapie

adres

Praktijk Soest

Wieksloterweg WZ 17
3763 LH Soest

(maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag)

Tel: 06 42 133 823
E-mail: contact@dezontherapie.nl

KvK: 321 517 29
BTW: NL002093804B27