Ervaringen

Saskia heb ik ervaren als een vriendelijke, betrokken en vooral deskundige therapeute, zij neemt de tijd en weet je in een korte tijd goed op je gemak te stellen en de vinger op de zere plek te leggen.  Wanneer de situatie daarom vraagt kan Saskia doortastend en duidelijk zijn zonder dat het belerend is. Saskia laat je in je waarde. Naast de gesprekken is er de mogelijkheid voor hypnotherapie en bars dit maakt het aanbod meer dan compleet! 

Madelon

Met hulp van Saskia heb ik veel op kunnen ruimen uit het verleden, overtuigingen losgelaten en gewoontes doorbroken. Hierdoor bekijk ik mezelf minder kritisch en liefdevoller waardoor ik beter in mijn vel zit en beter kan accepteren dat de dingen zijn zoals ze zijn.

Barbara

Zo fijn dat ik mezelf weer heb teruggevonden! Door intensieve en open gesprekken met Saskia heb ik, in combinatie met hypnotherapie, mijn blokkades opgeruimd en dat voelt een stuk lichter en vrijer.

Lesley

Nadat ik mij ervan bewust was, dat er iets teveel op ons pas was gekomen en de emmer dreigde over te lopen, kreeg ik de naam van Saskia door (nog altijd dankbaar voor!).  “De zon therapie’ las ik op haar site en dat was wat ik wilde, de zon weer in mijn leven. Vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam, voelde k mij op mijn gemak bij Saskia, zo’n warme persoonlijkheid. Maar ook in haar gezellige, lichte en rustige behandelruimte. Met verschillende vormen van therapie, helpt zij mij weer de rust te vinden in mijn hoofd en lijf en geeft zij goede tips waar ik thuis daadwerkelijk mee aan de slag kan.

Francis

Dit traject heeft mij een bredere kijk op persoonlijke ervaringen gegeven. En meer inzicht in mijn gedrag en dat van anderen. Ik was positief verrast wat het me bracht na een afspraak. Het gaf mij stof tot denken en ieder gesprek kreeg een andere wending dan ik verwachte. Knap hoe je onderwerpen weet te verdiepen! Kortom, het was een waardevolle ervaring. 

Silvia

Ik kwam bij Saskia omdat ik altijd zo’n pijn in mijn buik had. Ik heb ontspanningsoefeningen van haar gekregen en we hebben hypnotherapie gedaan. Daardoor gaat het nu veel beter met mijn buik. 

Lisa

Logo De Zon Therapie

adres

Praktijk Soest

Wieksloterweg WZ 17
3763 LH Soest

(maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag)

Tel: 06 42 133 823
E-mail: contact@dezontherapie.nl

KvK: 321 517 29
BTW: NL002093804B27