Ervaringen

Nadat ik mij ervan bewust was, dat er iets teveel op ons pas was gekomen en de emmer dreigde over te lopen, kreeg ik de naam van Saskia door (nog altijd dankbaar voor!).  “De zon therapie’ las ik op haar site en dat was wat ik wilde, de zon weer in mijn leven. Vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam, voelde k mij op mijn gemak bij Saskia, zo’n warme persoonlijkheid. Maar ook in haar gezellige, lichte en rustige behandelruimte. Met verschillende vormen van therapie, helpt zij mij weer de rust te vinden in mijn hoofd en lijf en geeft zij goede tips waar ik thuis daadwerkelijk mee aan de slag kan.

Francis

Saskia is een betrokken therapeut. Zij komt tot de kern en heeft diverse vaardigheden in huis om je echt verder te helpen. Je komt dichter bij wie je bent.

Dominique

Ik kwam bij Saskia terecht omdat ik chronische pijn klachten heb. Had hier heel veel moeite mee in het dagelijks leven om hier mee om te gaan. Heb meerdere sessies bij haar gehad en ze heeft mij zeer goede adviezen gegeven. Het gaat inmiddels een stuk beter met mij kan er nu veel beter mee omgaan. Ben zo blij met haar.

Betty

Tijdens mijn scheiding ben ik bij Saskia terecht gekomen. Als een hoopje ellende kwam ik binnen. De gesprekken met Saskia zorgde ervoor dat ik me altijd een stuk beter en sterker voelde als ik bij haar wegging. Ze gaf me de rust waar ik af en toe zo naar verlangde maar zorgde er ook voor dat mijn ogen geopend werden. Tijdens haar sessies heb ik geleerd wat ik zelf kan doen om weer meer grip te krijgen en dat verdriet en woede er ook echt wel mogen zijn. Daarbij dat ik niet te streng moest zijn oor mezelf. Ik kan iedereen Saskia aanraden. 

Sanne

Toen ik bij Saskia kwam was ik gespannen, verdrietig en teleurgesteld in vele dingen. Had altijd het gevoel dat het aan mij lag en dat ik de dingen niet goed deed. Het maakte mij onzeker. Door Saskia heb ik geleerd naar de ander te kijken die hun keuzes maken en dat het niets met jou te maken heeft. Jij bent ook iemand die er zeker mag zijn in de wereld en dat je trots op jezelf mag zijn. Langzaam ging ik het beseffen en durfde ik mij meer te laten horen. Ook de hypnosesessies, die beste wel pittig waren, hebben mij geholpen. Kortom, door haar warmte, gevoel van vertrouwen, haar luisterend oor en door jezelf te laten nadenken, ben ik door haar sterker in mijn schoenen gaan staan.

Antoinette

Zo fijn dat ik mezelf weer heb teruggevonden! Door intensieve en open gesprekken met Saskia heb ik, in combinatie met hypnotherapie, mijn blokkades opgeruimd en dat voelt een stuk lichter en vrijer.

Lesley

Logo De Zon Therapie

adres

Praktijk Soest

Wieksloterweg WZ 17
3763 LH Soest

(maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag)

Tel: 06 42 133 823
E-mail: contact@dezontherapie.nl

KvK: 321 517 29
BTW: NL002093804B27