Ervaringen

Met hulp van Saskia heb ik veel op kunnen ruimen uit het verleden, overtuigingen losgelaten en gewoontes doorbroken. Hierdoor bekijk ik mezelf minder kritisch en liefdevoller waardoor ik beter in mijn vel zit en beter kan accepteren dat de dingen zijn zoals ze zijn.

Barbara

De sessies bij Saskia zijn voor mij heel prettig geweest. De plek is erg fijn en Saskia neemt de tijd om te luisteren naar je verhaal en neemt je emoties serieus. Dat voelde heel veilig. Ik heb veel aan de hypnotherapie gehad om oud verdriet te verwerken en mij weer beter te voelen. Het was voor mij een heel leerzaam en waardevol traject.

Daan

Saskia heb ik ervaren als een vriendelijke, betrokken en vooral deskundige therapeute, zij neemt de tijd en weet je in een korte tijd goed op je gemak te stellen en de vinger op de zere plek te leggen.  Wanneer de situatie daarom vraagt kan Saskia doortastend en duidelijk zijn zonder dat het belerend is. Saskia laat je in je waarde. Naast de gesprekken is er de mogelijkheid voor hypnotherapie en bars dit maakt het aanbod meer dan compleet! 

Madelon

De sessies hebben me een andere kijk gegeven op diverse situaties. Ik heb geleerd om mijzelf meer op nummer 1 te zetten en dat daar niks mis mee is. Kleine stapjes die uiteindelijk voor grote veranderingen hebben gezorgd. Heel positief en blij mee.

Mignonne

Ik kwam bij Saskia omdat ik altijd zo’n pijn in mijn buik had. Ik heb ontspanningsoefeningen van haar gekregen en we hebben verschillende andere oefeningen gedaan. Daardoor gaat het nu veel beter met mijn buik. 

Lisa

Dit traject heeft mij een bredere kijk op persoonlijke ervaringen gegeven. En meer inzicht in mijn gedrag en dat van anderen. Ik was positief verrast wat het me bracht na een afspraak. Het gaf mij stof tot denken en ieder gesprek kreeg een andere wending dan ik verwachte. Knap hoe je onderwerpen weet te verdiepen! Kortom, het was een waardevolle ervaring. 

Silvia

Logo De Zon Therapie

adres

Praktijk Soest

Wieksloterweg WZ 17
3763 LH Soest

(maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag)

Tel: 06 42 133 823
E-mail: contact@dezontherapie.nl

KvK: 321 517 29
BTW: NL002093804B27