Ervaringen

Nadat ik mij ervan bewust was, dat er iets teveel op ons pas was gekomen en de emmer dreigde over te lopen, kreeg ik de naam van Saskia door (nog altijd dankbaar voor!).  “De zon therapie’ las ik op haar site en dat was wat ik wilde, de zon weer in mijn leven. Vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam, voelde k mij op mijn gemak bij Saskia, zo’n warme persoonlijkheid. Maar ook in haar gezellige, lichte en rustige behandelruimte. Met verschillende vormen van therapie, helpt zij mij weer de rust te vinden in mijn hoofd en lijf en geeft zij goede tips waar ik thuis daadwerkelijk mee aan de slag kan.

Francis

Tijdens mijn scheiding ben ik bij Saskia terecht gekomen. Als een hoopje ellende kwam ik binnen. De gesprekken met Saskia zorgde ervoor dat ik me altijd een stuk beter en sterker voelde als ik bij haar wegging. Ze gaf me de rust waar ik af en toe zo naar verlangde maar zorgde er ook voor dat mijn ogen geopend werden. Tijdens haar sessies heb ik geleerd wat ik zelf kan doen om weer meer grip te krijgen en dat verdriet en woede er ook echt wel mogen zijn. Daarbij dat ik niet te streng moest zijn oor mezelf. Ik kan iedereen Saskia aanraden.

Sanne

Ik beschouw mezelf als een hulpgever, geen hulpvrager en de drempel was dan ook hoog om dit te gaan doen. Wat ben ik blij dat ik ben beloond met Praktijk De Zon/Saskia Godfriedt toen ik uiteindelijk toch de stap had genomen om een ander om input en diens mening te vragen. Nooit heb ik mij een cliënt gevoeld, nooit heb ik me een hulpvrager gevoeld. Saskia laat je enorm in je waarde, laat jou zelf bepalen welk pad je voor ogen hebt en hier vorm aan te geven.

Marjoleine

Zo fijn dat ik mezelf weer heb teruggevonden! Door intensieve en open gesprekken met Saskia heb ik, in combinatie met hypnotherapie, mijn blokkades opgeruimd en dat voelt een stuk lichter en vrijer. 

Lesley

Saskia is een betrokken therapeut. Zij komt tot de kern en heeft diverse vaardigheden in huis om je echt verder te helpen. Je komt dichter bij wie je bent.

Dominique

Saskia is een lieve en betrokken vrouw. Ik voelde me al snel bij haar op mijn gemak. Meestal duurt het even voor ik me vertrouwd voel bij iemand, maar bij haar had ik dit al snel. Ze heeft mij een paar jaar geleden in een moeilijke tijd geholpen om zelfverzekerder te zijn en dingen vanuit mijn verleden te verwerken. Saskia weet de juiste vragen te stellen waardoor ik zelf tot (nieuwe) inzichten kom.

Toen ik een jaar geleden burn out raakte, zocht ik een psycholoog in mijn huidige woonplaats (ik was inmiddels verhuisd). Uiteindelijk besloot ik weer naar Saskia te gaan, ondanks dat ik dan verder moest reizen. Na een paar jaar niet bij haar geweest te zijn, was het gelijk weer vertrouwd. Ze weet snel de vinger op de zere plek te leggen. Ook nu weer heeft ze mij geholpen met de stappen die ik wilde zetten.

Isabelle

Logo De Zon Therapie

adres

Praktijk Soest

Wieksloterweg WZ 17
3763 LH Soest

(maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag)

Tel: 06 42 133 823
E-mail: contact@dezontherapie.nl

KvK: 321 517 29
BTW: NL002093804B27