Over mij

You are not what
happened to you

You are what you
choose to become

(onbekend)

Mijn Achtergrond

Het is voor mij elke keer een ontdekkingsreis samen met de ander.  Een ontdekkingsreis met als doel iemand weer in contact te brengen met zichzelf, met zijn ware ik, zodat hij weer kan gaan stralen en genieten van het leven.

Al vanaf jonge leeftijd wist ik dat ik ‘later als ik groot was’ met mensen wilde werken. De keuze voor een studie psychologie was dan ook een logische keuze. Met veel plezier heb ik deze studie aan de Vrije Universiteit gevolgd en met goed gevolg afgerond. Na deze studie had ik het gevoel dat ik een begin had gemaakt met mijn kennis over hoe je mensen kan helpen.

Omdat ik behoefte had aan meer middelen om iemand te helpen bij zijn gevoel te komen, ben ik de opleiding hypnotherapie bij Academie Hypnos gaan volgen. Een prachtige methode om iemand in contact te brengen met zijn onbewuste en de daarin opgeslagen gevoelens en herinneringen.

Tijdens deze opleiding kwam ik erachter dat via het lichaam, lichaamshouding en lichaamstaal veel uitgedrukt wordt. Om hier meer kennis van te krijgen en meer aandacht aan te kunnen besteden tijdens behandelingen heb ik tenslotte nog een opleiding gevolgd in psychodynamisch lichaamswerk aan het Shakti Instituut.

Deze drie benaderingswijzen vormen de basis van mijn werkwijze. Ter aanvulling heb ik onder andere nog een opleiding EMDR gevolgd, de cursus CPSS voor de behandeling van mensen met chronische pijn en stress klachten en de opleiding ‘Psycho Oncologische Therapie’ voor de behandeling van mensen met een ernstige ziekte.

Een paar jaar geleden is Access Bars® op mijn pad gekomen en de Access Consciousness. Dit heeft voor mij persoonlijk veel veranderd en sinds ik deze werkwijze ben gaan toepassen in mijn praktijk zie ik hoe veel gemakkelijker, dynamischer, praktischer en pragmatischer verandering kan zijn.

 

 

 

Logo De Zon Therapie

adres

Praktijk Soest

Wieksloterweg WZ 17
3763 LH Soest

(maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag)

Tel: 06 42 133 823
E-mail: contact@dezontherapie.nl

KvK: 321 517 29
BTW: NL002093804B27